Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Z. Gnativ"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 11, Iss 4 (2017)
The production of candied fruits is a priority development area of the food industry. The basic process in candied fruits production is diffusion of sugar syrup into vegetable raw material. Kinetics of the diffusion processes depends on sucrose conce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6d3548fd0c840c3bd546e906ceeaf5a
Publikováno v:
Chemical technology and engineering. Proceedings.2019.№1.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 11, Iss 4 (2017)
The production of candied fruits is a priority development area of the food industry. The basic process in candied fruits production is diffusion of sugar syrup into vegetable raw material. Kinetics of the diffusion processes depends on sucrose conce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.