Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"Z. Charrouf"'
Autor:
S. El harkaoui, S. Gharby, B. Kartah, H. El Monfalouti, M. E. El-sayed, M. Abdin, M.A. Salama, Z. Charrouf, B. Matthäus
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 1 (2023)
The fatty acids, sterol, tocopherol and volatile compositions of Moroccan cold-pressed cactus (Opuntia ficus-indica) seed oil were studied. The most abundant fatty acid, tocopherol and sterol were linoleic acid (60.6%), γ-tocopherol (533 mg/kg) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c83703b10c140e1b9a591d74f06e536
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 1, Pp e397-e397 (2021)
Cactus seed oil is gaining considerable popularity in the cosmetic industry. To estimate cactus seed oil’ industrial as well as domestic ease of use, we investigated the oxidative stability of Moroccan cactus seed oil under accelerated aging condit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33cf45c2c8144e3fab18d287975535a9
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 16, Iss 2, Pp 105-111 (2017)
The objective of this research work was to determine the characteristic features of the oil content and composition of nutrients of sesame seeds grown in Morocco. Characteristic features of the seed oil revealed a high degree of unsaturation and as d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b6977886c324f81a893c904e209769f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Gastronomy and Food Science. 13:90-94
Purpose of the research Alwana oil is a unconventional type of olive oil that has been prepared for centuries from roasted olives by women of Berber origin in the central Rif mountain. This study is aimed at documenting the information about alwana o
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :83-88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.