Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Z. Bayoussef"'
Publikováno v:
Revue des BioRessources. Dec2021, Vol. 11 Issue 2, p42-50. 9p.
Publikováno v:
International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology. 6:076-082
The cultivar Ghars is the second cultivar of economic importance for Algeria. It’s a soft date. So far, the only product derived from this date is “date’s syrup”. This product is developed by diffusion. The date is a food rich in nutrients. I
Autor:
Barcellona, Marcos N.1,2 (AUTHOR), Ní Néill, Tara1,2 (AUTHOR), O'Brien, Fergal J.1,2,3 (AUTHOR), Dixon, James E.4,5 (AUTHOR), Curtin, Caroline M.1,2,3 (AUTHOR), Buckley, Conor T.1,2,3 (AUTHOR) conor.buckley@tcd.ie
Publikováno v:
Advanced Nanobiomed Research. Jul2024, Vol. 4 Issue 7, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture. 26:963
This study was conducted to develop a protocol for diffusion syrups high in fructose from dates of cv. Ghars. Date syrups prepared were cooled to 4°C for more than 70 days to induce crystallization of glucose. This treatment improved the nutritional
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oukadir, Zhor (AUTHOR), Rhazi, Najib Senhaji (AUTHOR), El kinany, Said (AUTHOR), Lyoussi, Badiaa (AUTHOR)
Publikováno v:
JAPS: Journal of Animal & Plant Sciences. 10/31/2024, Vol. 34 Issue 5, p1317-1317. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Howl, John1 (AUTHOR) j.howl@wlv.ac.uk, Jones, Sarah1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Peptide Science. Jan2021, Vol. 113 Issue 1, p1-13. 13p.