Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Z. Amri"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 1 (2022)
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the oxidative stability of corn oil during heating was studied. Oxidation was followed by determining peroxide value (PV), p-anisidine value (p-AV), free fatty acid value (FFA), conjugated dienes (CD),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc16115829c04aae84dc56357ec1eb29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. Barquissau, D. Beuzelin, D.F. Pisani, G.E. Beranger, A. Mairal, A. Montagner, B. Roussel, G. Tavernier, M.-A. Marques, C. Moro, H. Guillou, E.-Z. Amri, D. Langin
Publikováno v:
Molecular Metabolism, Vol 5, Iss 5, Pp 352-365 (2016)
Objective: Fat depots with thermogenic activity have been identified in humans. In mice, the appearance of thermogenic adipocytes within white adipose depots (so-called brown-in-white i.e., brite or beige adipocytes) protects from obesity and insulin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/614059f962094e3dbaeb74b9dabcf178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 73 No. 1 (2022); e449
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 1 (2022); e449
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 1 (2022); e449
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the oxidative stability of corn oil during heating was studied. Oxidation was followed by determining peroxide value (PV), p-anisidine value (p-AV), free fatty acid value (FFA), conjugated dienes (CD),
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::32cb35bff3f4254ba127cba5f5029577
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1920
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1920
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 35, Iss 5, Pp 930-937 (1994)
Fatty acids are important metabolic substrates for adipose tissue and act, in preadipose cells, as potent inducers of various proteins directly involved in their metabolism. We have investigated the long-term effects of fatty acids on the conversion
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0035e549c3904024a6286e6089ce6e27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.