Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Z-lycopene"'
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2019, 296, pp.9-16. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.05.188⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2019, 296, pp.9-16. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.05.188⟩
International audience; Z-lycopene isomers are more bioavailable than all-E-lycopene, especially 5-Z-lycopene. Based on our observations, the addition of unblanched onion could favor Z-isomerization of lycopene (by more than 94%) during heating tomat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::05262399de4b39973d1676e2d823895d
https://hal.inrae.fr/hal-02627516
https://hal.inrae.fr/hal-02627516
Autor:
Yu, Jiahao
Tomatoes and peppers are important economic crops and are widely comsumed in the world. Many studies have shown that the intake of tomatoes/peppers and their processed products can significantly improve health benefits and reduce the risk of various
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::40da737b5bcacafa31fa365cdc7d738f
https://hal.inrae.fr/tel-03653697
https://hal.inrae.fr/tel-03653697
Publikováno v:
LWT-Food Science and Technology
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2019, 113, 9 p. ⟨10.1016/j.lwt.2019.108284⟩
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2019, 113, 9 p. ⟨10.1016/j.lwt.2019.108284⟩
Tomatoes, the major sources of lycopene in human diet, are often processed into multi-ingredient products that contain vegetable oil and onion. Microwave heating (250 W for 20 min) tomato-based purees in the presence of both onion and extra virgin ol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::344dd0280187194cc155b507d80d2b3a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02196142
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02196142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.