Zobrazeno 1 - 10
of 569
pro vyhledávání: '"Z Petrovic"'
Publikováno v:
Balkan Medical Journal, Vol 41, Iss 4, Pp 248-260 (2024)
Background: Premature rupture of membranes (PROM) is defined as the leakage of amniotic fluid before the onset of labor and delivery contractions. Some studies found that women who experienced PROM had significantly lower vitamin C blood levels than
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7253c948f4a84102bac131987f141415
Predictive Analytics of In-Game Transactions: Tokenized Player History and Self-Attention Techniques
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 12, Pp 149263-149271 (2024)
Players’ purchases in free-to-play online games often serve as crucial indicators of user engagement and behavior. Understanding these purchases not only enhances the personalization of the gaming experience but also enables the optimization of gam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/308310607ba84f5aa03a7a9d75ea7650
Autor:
Ljubica Z. Petrovic, Michael Oumano, Justin Hanlon, Mark Arnoldussen, Igor Koruga, Sayeda Yasmin-Karim, Wilfred Ngwa, Jonathan Celli
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 14, Iss 3, p 667 (2022)
Gold nanoparticles (GNPs) have shown particular promise as radiosensitizing agents and as complementary drug delivery agents to improve therapeutic index in cancer treatment. Optimal implementation, however, depends critically on the localization of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4210d0f268645f99544f0aada13fd3e
Autor:
Milos Z Petrovic, Dragan Vasilev, Vesna Djordjevic, Mirjana Dimitrijevic, Silvana Stajkovic, Nedjeljko Karabasil, Radojica Djokovic
Publikováno v:
Meat Technology, Vol 59, Iss 1, Pp 1-74 (2018)
The quality of slaughtered animals is a subject of interest, of both primary production and the meat industry. Classification of the carcasses is performed in slaughterhouses immediately after a veterinary examination and measurement of the carcasses
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbe7514e200b418aba156dba289e0823
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 2, Iss 4, Pp 20-34 (2018)
Meat is a perishable product with a short shelf life and therefore short selling times. Therefore, cold chain management in meat supply is of utmost importance for the maintenance of quality and safety of meat/meat products. Raw meat/meat products ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36e49b7e28ff45a5b8007b8a4c043574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Metalurgija, Vol 55, Iss 2, Pp 189-192 (2016)
In this study, Al-8Fe-8Si-1.4V/SiCp composites fabricated by squeeze casting process were age-hardened to study the influence of heat treatment on mechanical properties, such as hardness, bending strength and modulus of elasticity. The cast samples w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5457c038cd6641a5b6ef148858c4bb7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.