Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Z BARUAH"'
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 91, Iss 1 (2021)
In this study, amplification of species-specific marker of mitochondrial DNA origin was carried out to detect pork in raw, processed and meat mixtures containing varying concentrations of pork, viz. 1, 10, 50, 75 and 100%. The species-specific marker
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89403214b78a4710910c8a7de6de1c98
Publikováno v:
Journal of Meat Science. 15:56-59
Publikováno v:
Journal of Meat Science. 15:19-28
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research.
Background: Adulteration of meat with their cheaper or inferior counterparts has become a common practice in the meat industry which threatens the feelings as well as the health of the people. Meat adulteration has issues relating to social, religiou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.