Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Z Ayu Shazwani"'
Publikováno v:
Food Research. 5:259-264
The objectives of this study were to determine LD50 and establish the safety of ink squid and cuttlefish hydrolysates. In the acute toxicity study, three groups of female rats were randomly assigned. One group served as the control and two groups ora
Autor:
Rabeta, Z Ayu Shazwani
Publikováno v:
Food Research. 4:1383-1390
Cephalopoda is a class of Mollusca that lives in marine environments, well-known as the most distinctive features of their ink especially squid and cuttlefish species. The various valuable constituents in their ink have been used over millennia for p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.