Zobrazeno 1 - 10
of 1 133
pro vyhledávání: '"Yuzu (Citrus junos)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Horticultural Science & Biotechnology; May2024, Vol. 99 Issue 3, p298-310, 13p
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 121, Iss , Pp 106454- (2024)
Pectin, a soluble fiber, can induce elongation of the intestinal villi. However, the relationship between pectin-induced villus elongation and nutrient absorption remains unclear. Therefore, we investigated whether pectin could mitigate malnutrition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213a6419ad0147c79ac42c3d229b5da3
Autor:
Jeong, Hana, Rani Das, Protiva, Kim, Hayeong, Im, Ae Eun, Lee, Bo-Bae, Yang, Kwang-Yeol, Nam, Seung-Hee
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Autor:
Jeong, Hana, Nam, Seung-Hee, Jo, Jung-An, Cho, Sungyoung, Yang, Kwang-Yeol, Aung, Thinzar, Mirzapour-Kouhdasht, Armin, Park, Sang-Wook
Publikováno v:
In Process Biochemistry October 2023 133:132-141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hana Jeong, Protiva Rani Das, Hayeong Kim, Ae Eun Im, Bo-Bae Lee, Kwang-Yeol Yang, Seung-Hee Nam
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100918- (2023)
Enzymatic modifications have been applied in citrus to enhance their physicochemical and biological properties and reduce their bitterness. Notwithstanding, research on the combination of enzyme treatment of yuzu is lacking. In this study, yuzu was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4f36862b4d5471a93d0ae4f27c450fc
Autor:
Lee, Taehee, Chang, Yoon Hyuk
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108