Zobrazeno 1 - 10
of 225
pro vyhledávání: '"Yuzu"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101329- (2024)
Yuzu (Citrus junos Sieb.) is a peel-edible fruit with a pleasant aroma, but its bitter taste can impact consumer appeal. In this study, an efficient enzymatic method reduced bitterness in green yuzu powder (GYP). Cellulase KN and naringinase from Asp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85dc3261b4884ec988d83063a3eca990
Autor:
Kruimink, Katherine
Publikováno v:
Going Down Swinging. 2018, Vol. 39, p9-23. 15p.
Autor:
Takuma Kitamoto, Takafumi Mizushige, Xiaonan Xie, Taisei Uematsu, Risako Ogura, Kakeru Sato, Yuki Yamazaki, Tsubasa Matsushita, Hiroshi Hasegawa
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3051 (2024)
This study investigated the antistress effects of yuzu synthetic fragrances by employing three experiments on humans and mice using two yuzu synthetic fragrances and five single compounds. We prepared two synthetic fragrances based on the component a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/785be7b4c6674d57a8339f538927f38e
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 3, Pp 100218- (2024)
This study aimed to determine the antimicrobial effectiveness of natural antimicrobial agents (NAAs) (yuzu juice, wasabi extract, and rosemary extract) against three target microorganisms (TMs) (Escherichia coli, Staphylococcus aureus, and Salmonella
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1758f02cf7ae45aa94848628dcf5cc13
Autor:
Hana Jeong, Protiva Rani Das, Hayeong Kim, Ae Eun Im, Bo-Bae Lee, Kwang-Yeol Yang, Seung-Hee Nam
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100918- (2023)
Enzymatic modifications have been applied in citrus to enhance their physicochemical and biological properties and reduce their bitterness. Notwithstanding, research on the combination of enzyme treatment of yuzu is lacking. In this study, yuzu was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4f36862b4d5471a93d0ae4f27c450fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 9, p 1636 (2022)
Yuzu (Citrus junos) is a citrus plant native to Asian countries, including Korea, Japan, and China. Yuzu peel and seed contain abundant vitamin C, citric acid, and polyphenols. Although the antioxidative and antimelanogenic activities of other citrus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88f936ed0586496a91fd39a6861d8e18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.