Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Yusufu, M.I."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2021 288
Publikováno v:
Scientia Africana; Vol. 21 No. 3 (2022); 83-96
Agidi is a thick gel-like fermented food made from cereal pastes; it serves as a major complementary food for infants in many parts of West Africa. The aim of this work was to investigate the nutritional and antioxidant properties of sorghum-carrot a
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 39, No 1 (2018); 68-74
Background: Cereal complementary foods are characterized by low nutrient density and high bulk, contributing to high prevalence of under-nutrition among children. Fermentation has been demonstrated to improve nutrient density. Separately fermented pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.