Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Yusufoğlu, Büşra"'
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science February 2024 55
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. Oct2023, Vol. 41 Issue 5, p885-891. 7p.
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. 2020, Vol. 38 Issue 4, p2123-2131. 9p.
Autor:
Yusufoğlu, Büşra1 (AUTHOR), Yaman, Mustafa2 (AUTHOR), Karakuş, Emine1 (AUTHOR) eminekaraku@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2020, Vol. 44 Issue 9, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Issue: 21 241-246
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
In this study, amount of some water solueble vitamin compositions were determined in four different traditional dessert types prepared in the laboratory conditions. In study, according to the traditional service method were determined using Reverse P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::47447f59a2715ac9b8139e3bc0bc0176
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/59648/797273
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/59648/797273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Biotechnology; Mar2022, Vol. 194 Issue 3, p1259-1270, 12p