Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Yussof Nor Shariffa"'
Publikováno v:
e-Polymers, Vol 23, Iss 1, Pp 139-55 (2023)
Pre-treatments of dry heating, acetylation, and acid modification could enhance the emulsifying potential of OSA-modified starch.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f00a3e9a2c0f4e2b827f06bde3478968
Autor:
Liew, Sin Neen, Utra, Uthumporn, Alias, Abdul Karim, Tan, Tai Boon, Tan, Chin Ping, Yussof, Nor Shariffa
Publikováno v:
In LWT June 2020 128
Autor:
Yussof, Nor Shariffa1 nshariffa@usm.my, Tan Chin Ping2, Tan Tai Boon2, Utra, Uthumporn1, Ramli, Muhammad Ezzudin1
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2023, Vol. 61 Issue 1, p39-50. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tan, Tai Boon, Yussof, Nor Shariffa, Abas, Faridah, Mirhosseini, Hamed, Nehdi, Imededdine Arbi, Tan, Chin Ping
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2016 177:65-71
Autor:
Yussof, Nor Shariffa, Ping, Tan Chin, Boon, Tan Tai, Utra, Uthumporn, Ramli, Muhammad Ezzudin
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 61
Issue 1
Volume 61
Issue 1
Research background. Various approaches have been used to present functional lipids including lycopene in a palatable food form to consumers. However, being highly hydrophobic, lycopene is insoluble in aqueous systems and has a limited bioavailabilit
Publikováno v:
Starch / Staerke. Mar2013, Vol. 65 Issue 3/4, p285-295. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.