Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"Yurina, N. P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharapova, L. S.1 (AUTHOR), Yurina, N. P.1 (AUTHOR) nyurina@inbi.ras.ru
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Nov2021, Vol. 57 Issue 6, p706-711. 6p.
Autor:
Yurina, N. P.1 (AUTHOR) nyurina@inbi.ras.ru, Odintsova, M. S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Russian Journal of Plant Physiology. Jul2019, Vol. 66 Issue 4, p509-520. 12p.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 224, p 04029 (2020)
The objective of the study is to analyze the growth and development of sturgeon fish when feeding trout food with a higher fat content and to conduct ultrasound diagnostics of the fish liver. The research was carried out on the basis of the fish farm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8550ce5b4d394d5094a8d34df4ed9b30
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 224, p 04030 (2020)
On the experimental field an experiment was laid to study the productivity of two types of winter vetch: Hungarian vetch (Vicia pannonica Granz) varieties Orlan and Chernomorskaya and downy vetch (Vicia villosa op Roth) varieties Lugovskaya 2 and Gli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00305c811126478a83ae6be0185b0afa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biochemistry (00062979). Apr2006, Vol. 71 Issue 4, p430-436. 7p. 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.