Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Yuen Jr., John S. K."'
Autor:
Lew, Emily T.1 (AUTHOR), Yuen Jr., John S. K.1 (AUTHOR), Zhang, Kevin L.2 (AUTHOR), Fuller, Katherine3 (AUTHOR), Frost, Scott C.2 (AUTHOR), Kaplan, David L.1 (AUTHOR) david.kaplan@tufts.edu
Publikováno v:
Scientific Reports. 7/31/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-17. 17p.
Autor:
Saad, Michael K.1 (AUTHOR), Yuen Jr, John S. K.1 (AUTHOR), Joyce, Connor M.1 (AUTHOR), Li, Xinxin1 (AUTHOR), Lim, Taehwan1 (AUTHOR), Wolfson, Talia L.1 (AUTHOR), Wu, Justin1 (AUTHOR), Laird, Jason2 (AUTHOR), Vissapragada, Sanjana1 (AUTHOR), Calkins, Olivia P.1 (AUTHOR), Ali, Adham1 (AUTHOR), Kaplan, David L.1 (AUTHOR) david.kaplan@tufts.edu
Publikováno v:
Scientific Reports. 3/29/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stout, Andrew J., Mirliani, Addison B., Rittenberg, Miriam L., Shub, Michelle, White, Eugene C., Yuen Jr., John S. K., Kaplan, David L.
Publikováno v:
Communications Biology. 5
Cell-cultured meat offers the potential for a more sustainable, ethical, resilient, and healthy food system. However, research and development has been hindered by the lack of serum-free media that enable the robust expansion of relevant cells (e.g.,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.