Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Yuanwei Shi"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 50-57 (2024)
This study aimed to investigate the effects of Portulaca oleracea extracts (PE) on the gelation and emulsification properties of pork myofibrillar proteins (MPs). A myofibrillar protein-Fenton oxidation system (0.0049 g/L FeCl3, 0.0176 g/L ascorbic a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71c9372c4d5d47fe83df3e895c7f823f
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1447 (2024)
This study aimed to investigate the effect of Gnaphalium affine extract (GAE) (0.04, 0.2 and 1 mg/g protein) on the gel properties of porcine myofibrillar proteins (MPs) in a simulated Fenton oxidation system, using tea polyphenols (TPs) at similar c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c06cd2149824217865f3f98f3e5c18a
Publikováno v:
Frontiers in Oncology, Vol 12 (2022)
The galectin family of proteins has high affinity with β-galactoside-containing glycans. These proteins participate in cell growth and differentiation, cell adhesion, cell signal transduction, cell apoptosis, and other cellular activities. In recent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/837eda56ce9a442390534ee757cead4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuanwei, Shi
Publikováno v:
In International Journal of Rock Mechanics and Mining Sciences and Geomechanics Abstracts 1983 20(1):A22-A22