Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Yuan SN"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duan WB; Department of Hepatobiliary Surgery, the First Affiliated Hospital of Hunan Normal University, Changsha, China.; Department of Hepatobiliary Surgery, Hunan Provincial People's Hospital (the First Affiliated Hospital of Hunan Normal University), Changsha, China., Peng AT; Drug Manufacturing Room, The Traditional Chinese Medicine Hospital of Shijiazhuang, Shijiazhuang, China., Yuan SN; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Wang SN; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Li BW; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China., Duan XH; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China.
Publikováno v:
Natural product research [Nat Prod Res] 2024 Jul; Vol. 38 (13), pp. 2201-2206. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 09.
Autor:
Cheng H; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Su YL; The 980th Hospital of The Joint Logistics Support Force of The Chinese People's Liberation Army, Shijiazhuang, China., Liu MT; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Yuan SN; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Wang SN; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Hou FJ; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China., Dong-Lai M; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China., Xu-Hong D; College of Pharmacy, Hebei University of Chinese Medicine, Shijiazhuang, China.; Traditional Chinese Medicine Processing Technology Innovation Center of Hebei Province, Shijiazhuang, China.
Publikováno v:
Natural product research [Nat Prod Res] 2023 Oct 18, pp. 1-7. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 18.
Autor:
Yuan SN; Key Laboratory of Novel Food Resources Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Key Laboratory of Agro-Products Processing Technology of Shandong Province/Institute of Agro-Food Science and Technology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, 202 Gongye North Road, Jinan 250100, China., Wang MX; Key Laboratory of Novel Food Resources Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Key Laboratory of Agro-Products Processing Technology of Shandong Province/Institute of Agro-Food Science and Technology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, 202 Gongye North Road, Jinan 250100, China., Han JL; Key Laboratory of Novel Food Resources Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Key Laboratory of Agro-Products Processing Technology of Shandong Province/Institute of Agro-Food Science and Technology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, 202 Gongye North Road, Jinan 250100, China., Feng CY; Key Laboratory of Novel Food Resources Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Key Laboratory of Agro-Products Processing Technology of Shandong Province/Institute of Agro-Food Science and Technology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, 202 Gongye North Road, Jinan 250100, China., Wang M; Shanxi Functional Food Engineering Center Co. Ltd, Xian 710000, China., Wang M; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Xianyang 712100, China., Sun JY; Key Laboratory of Novel Food Resources Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Key Laboratory of Agro-Products Processing Technology of Shandong Province/Institute of Agro-Food Science and Technology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, 202 Gongye North Road, Jinan 250100, China; Shandong Huatai Nutrition and Health Industry Technology Research Institute Co. Ltd, Jinan 250100, China. Electronic address: moon_s731@hotmail.com., Li NY; Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control in Shandong Province, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, China. Electronic address: nigyangli@126.com., Simal-Gandara J; Universidade de Vigo, Nutrition and Bromatology Group, Analytical Chemistry and Food Science Department, Faculty of Science, E-32004 Ourense, Spain. Electronic address: jsimal@uvigo.es., Liu C; Key Laboratory of Novel Food Resources Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Key Laboratory of Agro-Products Processing Technology of Shandong Province/Institute of Agro-Food Science and Technology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, 202 Gongye North Road, Jinan 250100, China; Shandong Huatai Nutrition and Health Industry Technology Research Institute Co. Ltd, Jinan 250100, China. Electronic address: liuchao555@126.com.
Publikováno v:
Phytomedicine : international journal of phytotherapy and phytopharmacology [Phytomedicine] 2023 Apr; Vol. 112, pp. 154702. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 04.