Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Yuan, Yujing"'
Autor:
LI Hongjuan, LI Mengfan, YUAN Yujing, CHEN Ziyang, ZHU Guangchao, LI Dan, LI Hongbo, YU Jinghua
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 78-84 (2023)
In this study, we investigated the changes in the functional properties (meltability and fat precipitation), texture, rheological properties, and microstructure of processed cheese during emulsification (5–30 min) at different temperatures (80 and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f374fb79784f40269aad66aff2af37e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Hongjuan, Zhang, Leilei, Jia, Yuanyuan, Yuan, Yujing, Li, Hongbo, Cui, Wenming *, Yu, Jinghua *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2022 105(12):9404-9416
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Hongbo, Zhang, Shuhua, Xu, Siyuan, Yang, Jingjing, Yuan, Yujing, Gao, Xianjun, Li, Hongjuan, Yu, Jinghua
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Feb2023, Vol. 76 Issue 1, p93-101, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Industrial and Engineering Chemistry. 72:298-309
Adaptability in improving hydrophobically associating polyacrylamide (HAPAM) flooding by reducing hydrophobicity (to decrease retention) while increasing molecular weight (to ensure viscosity), was researched by the comparative study of an accordingl