Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Yuan, Fengjie"'
Publikováno v:
Chengshi guidao jiaotong yanjiu, Vol 27, Iss 6, Pp 226-233 (2024)
Objective In the ultra-close layered tunnel construction, the preceding excavated tunnel can cause unpredictable damage to the surrounding rock, which will affect the smooth construction of the following tunnel and increase the difficulties of engine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47a3fd807ebe4226930b16b0caf4ee77
Publikováno v:
Chengshi guidao jiaotong yanjiu, Vol 27, Iss 6, Pp 238-244 (2024)
Objective Over-excavation in tunnel construction, mainly caused by inappropriate blasting,will affect the smooth progress and safety of tunnel excavation, increase construction cost and reduce economic benefits. In order to radically solve this probl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4be018dc7063440ab9e57244d840e70c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Earth Science, Vol 10 (2022)
In tunnel engineering, newly built tunnels will disturb the surrounding strata and close-to-existing tunnels, which may cause secondary lining cracking and overall damage to existing tunnels. In this paper, combined with the engineering problem of lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a330ef44b2854785b36cbe471dab6bac
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology; Aug2024, Vol. 46 Issue 8, p8741-8751, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuan, Fengjie
Publikováno v:
ProQuest Full Text.
Thesis (M.App.Sc.) - Carleton University, 2002.
Includes bibliographical references (p. 59-63). Also available in electronic format on the Internet.
Includes bibliographical references (p. 59-63). Also available in electronic format on the Internet.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:776-782
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.