Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Yu, Junhe"'
Publikováno v:
In Journal of Manufacturing Processes 30 June 2024 120:272-285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dai, Yujie, Bao, Liangying, Huang, Juan, Zhang, Miling, Yu, Junhe, Zhang, Yuanyuan, Li, Fang, Yu, Boyang, Gong, Shuaishuai, Kou, Junping
Publikováno v:
In Journal of Advanced Research November 2024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cui, Heping, Yu, Junhe, Zhai, Yun, Feng, Linhui, Chen, Pusen, Hayat, Khizar, Xu, Yan, Zhang, Xiaoming, Ho, Chi-Tang
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2021 115:391-408
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Procedia Computer Science 2017 107:436-441
Publikováno v:
In Procedia Computer Science 2017 107:285-290
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
Autor:
Xiaoming Zhang, Yu Junhe, Yun Zhai, Heping Cui, Linhui Feng, Pusen Chen, Khizar Hayat, Yan Xu, Chi-Tang Ho
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 115:391-408
Background Maillard reaction occurs during food processing and storage and accounts for flavor and browning formation. As significant Maillard reaction intermediates, Amadori rearrangement products (ARPs) are key flavor and browning precursors, and t