Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Younts-Dahl SM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Younts-Dahl SM; Department of Animal and Food Sciences, Texas Tech University, Lubbock, Texas 79409, USA., Galyean ML, Loneragan GH, Elam NA, Brashears MM
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2004 May; Vol. 67 (5), pp. 889-93.