Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Young, Jette F."'
Autor:
Drachmann, Fie F., Christensen, Mette, Esberg, Jakob, Lauridsen, Thomas, Fogh, Anders, Young, Jette F., Therkildsen, Margrethe
Publikováno v:
In Meat Science July 2024 213
Autor:
Kondrashina, Alina, Arranz, Elena, Cilla, Antonio, Faria, Miguel A., Santos-Hernández, Marta, Miralles, Beatriz, Hashemi, Negin, Rasmussen, Martin Krøyer, Young, Jette F., Barberá, Reyes, Mamone, Gianfranco, Tomás-Cobos, Lidia, Bastiaan-Net, Shanna, Corredig, Milena, Giblin, Linda
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 26, p9618-9636, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rasmussen, Martin Krøyer, Therkildsen, Margrethe, Skrivergaard, Stig, Abraham, Anupam, Young, Jette F
Publikováno v:
Rasmussen, M K, Therkildsen, M, Skrivergaard, S, Abraham, A & Young, J F 2023, Kultiveret kød – fra muskelcelle til fødevarer . DCA rapport, nr. 209, bind 209, DCA-Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug . < https://dcapub.au.dk/djfpublikation/djfpdf/DCArapport209.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::d2fa5b570224fe476d271550ee193206
https://pure.au.dk/portal/da/publications/kultiveret-koed--fra-muskelcelle-til-foedevarer(f8a962d5-c9ae-4581-9d48-f4980e237ca4).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/kultiveret-koed--fra-muskelcelle-til-foedevarer(f8a962d5-c9ae-4581-9d48-f4980e237ca4).html
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2017 100(2):881-885
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Skrivergaard, S, Rasmussen, M K, Young, J F & Therkildsen, M 2023, ' Isolation, Characterization and Proliferation of Bovine Satellite Cells for Cultivated Meat Production. ', International Agri Food & Climate Circle 2023, Copenhagen, Denmark, 10/05/2023-11/05/2023 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::b9ac358d2a6fcbd458999d0ad9f27fe9
https://pure.au.dk/portal/da/publications/isolation-characterization-and-proliferation-of-bovine-satellite-cells-for-cultivated-meat-production(38e60c4b-8857-4ab4-b1a9-f9681300c94d).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/isolation-characterization-and-proliferation-of-bovine-satellite-cells-for-cultivated-meat-production(38e60c4b-8857-4ab4-b1a9-f9681300c94d).html
Autor:
Poulsen, Nina Aagaard, Bruhn, Annette, Hammershøj, Marianne, Nørgaard, Jan Værum, Gregersen, Sandra Beyer, Alpiger, Simone Bleibach, Therkildsen, Margrethe, Young, Jette F, Larsen, Lotte Bach
Publikováno v:
Møller, A H (red.), Pedersen, L J (red.), Dalsgaard, T K (red.), Poulsen, N A, Bruhn, A, Hammershøj, M, Nørgaard, J V, Gregersen, S B, Alpiger, S B, Therkildsen, M, Young, J F & Larsen, L B 2023, Analyse af 'grønne' proteiner til fødevarer . DCA-Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Aarhus .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8921bc230907a4ce4e35279ce14614dd
https://pure.au.dk/ws/files/318005533/Endelig_Gr_nne_proteiner.pdf
https://pure.au.dk/ws/files/318005533/Endelig_Gr_nne_proteiner.pdf
Autor:
Camphuis, Kevin, Holl, Peter, Jaczniakowska-Mcgirr, Stephanie, Koca, Deniz, Lampinen , Mirva, Nordlund, Emilia, Riihinen, Kaisu, Ritala, Anneli, Smith, Acacia, Sozer, Nesli, Young, Jette F, Spanou, Stella
Publikováno v:
Camphuis, K, Holl, P, Jaczniakowska-Mcgirr, S, Koca, D, Lampinen, M, Nordlund, E, Riihinen, K, Ritala, A, Smith, A, Sozer, N, Young, J F & Spanou, S 2022, Protein diversification : An EIT FOOD White Paper . Knowledge & Innovation Center on Food, part of the European Institute of Innovation and Technology (EIT) . < https://www.eitfood.eu/reports/whitepaper-on-protein-diversification >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::fc745fb06e8c0b6aa99f3391820a97ed
https://pure.au.dk/portal/da/publications/protein-diversification(b3df9f38-5a1e-48ec-9158-b100bd15c589).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/protein-diversification(b3df9f38-5a1e-48ec-9158-b100bd15c589).html
Autor:
Poulsen, Katrine Overgaard, Meng, Fanyu, Lanfranchi, Elisa, Young, Jette F, Stanton, Catherine, Ryan, C. Anthony, L. Kelly, Alan, Sundekilde, Ulrik Kræmer
Publikováno v:
Poulsen, K O, Meng, F, Lanfranchi, E, Young, J F, Stanton, C, Ryan, C A, L. Kelly, A & Sundekilde, U K 2022, ' Dynamic Changes in the Human Milk Metabolome Over 25 Weeks of Lactation ', Frontiers in Nutrition, vol. 9, 917659 . https://doi.org/10.3389/fnut.2022.917659
Human milk (HM) provides essential nutrition for ensuring optimal infant growth and development postpartum. Metabolomics offers insight into the dynamic composition of HM. Studies have reported the impact of lactation stage, maternal genotype, and ge