Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Yoshimatsu, Kayo"'
Autor:
Yoshida, Yuya, Fukuoka, Kohei, Sakugawa, Miyu, Kurogi, Masayuki, Hamamura, Kengo, Hamasaki, Keika, Tsurusaki, Fumiaki, Sotono, Kurumi, Nishi, Takumi, Fukuda, Taiki, Kumamoto, Taisei, Oyama, Kosuke, Ogino, Takashi, Tsuruta, Akito, Mayanagi, Kouta, Yamashita, Tomohiro, Fuchino, Hiroyuki, Kawahara, Nobuo, Yoshimatsu, Kayo, Kawakami, Hitomi, Koyanagi, Satoru, Matsunaga, Naoya, Ohdo, Shigehiro
Publikováno v:
In Translational Research July 2024 269:31-46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanai, Tomohisa, Shirahata, Tatsuya, Nakamori, Shunsuke, Koizumi, Yota, Kodaira, Eiichi, Sato, Noriko, Fuchino, Hiroyuki, Kawano, Noriaki, Kawahara, Nobuo, Hoshino, Takayuki, Yoshimatsu, Kayo, Kobayashi, Yoshinori
Publikováno v:
Journal of Natural Medicines; Sep2024, Vol. 78 Issue 4, p952-969, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsuo, Hirotaka, Kawakami, Hitomi, Anjiki, Naoko, Kawano, Noriaki, Fuchino, Hiroyuki, Kawahara, Nobuo, Yoshimatsu, Kayo
Publikováno v:
Journal of Natural Medicines; Jun2024, Vol. 78 Issue 3, p774-783, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsuo, Hirotaka, Kawakami, Hitomi, Otsuki, Yuka, Miyashita, Chieto, Kawahara, Nobuo, Fuchino, Hiroyuki, Yoshimatsu, Kayo
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Mar2024, Vol. 16 Issue 6, p2582, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2017 227:444-452