Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Yoshikawa, Shinichi"'
Effects of adding foreign particles on crystallization and physical properties of fat-based products
Autor:
Yoshikawa, Shinichi
(1) Yoshikawa, S., Kida, H. & Sato, K. Promotional effects of new types of additives on fat crystallization. J. Oleo Sci. 63(4), 333–345, © 2014 Japan Oil Chemists’ Society, Tokyo., (2) Yoshikawa, S., Kida, H. & Sato, K. Fat crystallization with
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/216160
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bayés‐García, Laura, Sato, Kiyotaka, Zhang, Lu, Yoshikawa, Shinichi, Kaneko, Fumitoshi, Yamamoto, Yoshinori, Watanabe, Shimpei, Taguchi, Ken
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); Jan2024, Vol. 101 Issue 1, p79-93, 15p
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical Health Care & Sciences; 11/14/2023, Vol. 9 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bayés-García, Laura, Yoshikawa, Shinichi, Aguilar-Jiménez, Mercedes, Ishibashi, Chinami, Ueno, Satoru, Calvet, Teresa
Publikováno v:
Crystal Growth & Design; 1/5/2022, Vol. 21 Issue 1, p213-227, 15p
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jul2016, Vol. 118 Issue 7, p1007-1017. 11p.