Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Yiyang Long"'
Autor:
Yiyang Long, Han Tao, Shiyu Wang, Bingcong Xing, Zhineng Wang, Kexin Liu, Qingsong Shao, Fei Gao
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 3, p 378 (2024)
Saffron (Crocus sativus L.) is one of the most expensive spices in the world, boasting rich medicinal and edible value. However, the effective development of active natural substances in saffron is still limited. Currently, there is a lack of compreh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c71a5dd7002444a8f4eaedaf98e2b04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durrani, Rabia1 (AUTHOR), Meiyun, Yang2 (AUTHOR), Yang, Baoru3 (AUTHOR), Durand, Erwann4,5 (AUTHOR), Delavault, André6 (AUTHOR), Bowen, Hou2 (AUTHOR), Weiwei, Huan7 (AUTHOR), Yiyang, Long2 (AUTHOR), Lili, Song1 (AUTHOR) lilisong@zafu.edu.cn, Fei, Gao1,2 (AUTHOR) wanttofly407@qq.com
Publikováno v:
Food Chemistry. Mar2023:Part A, Vol. 405, pN.PAG-N.PAG. 1p.