Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Yildiz İlyas"'
Autor:
Derbak Larbi, Bendif Hamdi, Ayad Radia, Bensouici Chawki, Yildiz İlyas, Demirtas Ibrahim, Rebbas Khellaf, Plavan Gabriel, Ben Hamadi Naoufel, Abu-Elsaoud Abdelghafar M., Alomran Maryam M., Özdemir Sadin, Boufahja Fehmi
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 72-80 (2024)
During the current study, the phenolic and flavonoid contents were measured in Physalis acutifolia extracts with Folin–Ciocalteu and AlCl3 methods, respectively. Various antioxidant assays, including 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl, ABTS, reducing po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5b6f1fbe19f4e19b9a5690cb1ba8d5e
Autor:
Ameur, Samiha, Toumi, Mohamed, Bendif, Hamdi, Derbak, Larbi, Yildiz, İlyas, Rebbas, Khellaf, Demirtas, Ibrahim, Flamini, Guido, Bruno, Maurizio, Garzoli, Stefania
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2024 136
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2024 174:686-693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2023 423
Autor:
Isildak, Omer, Yildiz, Ilyas
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 10 August 2023 459
Publikováno v:
In Microchemical Journal July 2023 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part A