Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Yildirim, Adnan Nurhan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harran Journal of Agricultural & Food Science. 2023, Vol. 27 Issue 2, p207-216. 10p.
Autor:
İNANIR, Veli, YILDIRIM, Adnan Nurhan
Publikováno v:
Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences / Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi; 2024, Vol. 29 Issue 2, p380-389, 10p
Autor:
GÖKTAŞ, Hüseyin1, YILDIRIM, Adnan Nurhan2, ÇELİK, Civan3 civancelik@isparta.edu.tr, KAÇAL, Emel4
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Mar2022, Vol. 12 Issue 1, p21-29. 9p.
Autor:
TIĞ, İnce1, YILDIRIM, Adnan Nurhan1 adnanyildirim@isparta.edu.tr
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Agriculture / Ziraat Fakültesi Dergisi. 2022, Vol. 17 Issue 1, p15-25. 11p.
Autor:
YALÇIN, Bilal1, YILDIRIM, Adnan Nurhan2 adnanyildirim@isparta.edu.tr, YILDIRIM, Fatma2, ÇELİK, Civan3
Publikováno v:
Journal of Adnan Menderes University, Agricultural Faculty. Dec2021, Vol. 18 Issue 2, p285-291. 7p.
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Agriculture / Ziraat Fakültesi Dergisi; 2024, Vol. 19 Issue 1, p48-54, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 3, Pp 173-178 (2016)
This study was conducted to determine the total oil contents and fatty acid compositions of some commercial almond cultivars. The total oil contents changed significantly (p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b30a1df38714aa1811ab7f323538ee8