Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Yi Yuwen"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 29-37 (2023)
Objective: This study aimed to provide the theoretical foundation for the industrialization production of sweet and sour crispy fish. Methods: The changes of aroma and taste compounds were assessed by using the electronic-nose, electronic-tongue, GC-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35ac8deb69594b8ca9bfe1a2f51ee62e
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 31, Iss 5, Pp 451-456 (2013)
The effect of chitosan coating containing antioxidant of bamboo leaves (AOB) on the shelf life extension of silver carp (Hypophthalmicthys molitrix) was evaluated at refrigerated temperature (4 ± 1°C). Microbiological changes (total viable count -
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fb0bb28b7a14ec5a69022e1105d3728
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Qian, Ma, Jian, Yang, Yupei, Deng, Jing, Zhu, Kaixian, Yi, Yuwen, Tang, Junni, Jiang, Xiaole, Zhu, Chenglin, Laghi, Luca
Publikováno v:
In LWT 1 August 2023 185
Autor:
Zhu, Chenglin, Yang, Zhibo, Lu, Xuan, Yi, Yuwen, Tian, Qing, Deng, Jing, Jiang, Dan, Tang, Junni, Laghi, Luca
Publikováno v:
In LWT 1 June 2023 182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.