Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Yi Xingkai"'
Autor:
Yong-Jie Qi, Gu Chunyan, Yi Xingkai, Zang Haoyu, Xue Yang, Zhang Aifang, Yu Chen, Tong-Chun Gao, Mohamed N. Al-Attala, Gao Zhenghui
Publikováno v:
Plant Disease. 103:3002-3008
Alternaria species are the most important fungal pathogens that attack various crops as well as fruit trees such as pear and cause black spot disease. Here, a loop-mediated isothermal amplification (LAMP) assay is developed for the detection of Alter
Autor:
Qin Gaihua, Xu Yiliu, Chunyan Liu, Ray Ming, Yi Xingkai, Qi Yongjie, Gao Zhenghui, Pan Haifa, Li Jiyu, Zhang Xiaoling
Publikováno v:
Horticulture Research
The expanded outer seed coat and the rigid inner seed coat of pomegranate seeds, both affect the sensory qualities of the fruit and its acceptability to consumers. Pomegranate seeds are also an appealing model for the study of seed coat differentiati
Autor:
Chen Hongli, Yi Xingkai, Sheng Yu, Shu Bing, Xu Yiliu, Gao Zhenghui, Pan Haifa, Zhang Jinyun, Qi Yongjie, Qin Gaihua
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 32, Iss 4, Pp 899-907 (2018)
Nectarine, a variety of peach is rich in bioactive and antioxidant compounds, and both white- and yellow-fleshed nectarine fruits are commercially popular. However, although anthocyanin (flavonoid) and carotenoid biosynthetic pathways play important
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chunyan Xu, Yi Xingkai, Haibao Tang, Pan Haifa, Yudong Hu, Romain Guyot, Xu Yiliu, Yinping Tian, Gao Zhenghui, Ray Ming, Xiangyang Xu, Jianbo Jian, Qi Yongjie, Qin Gaihua, Elena M. Kramer, Zhen Yue
Publikováno v:
The Plant Journal. 91:1108-1128
Pomegranate (Punica granatum L.) is a perennial fruit crop grown since ancient times that has been planted worldwide and is known for its functional metabolites, particularly punicalagins. We have sequenced and assembled the pomegranate genome with 3
Role of membrane lipid hydrolysis genes in the aroma formalion of Chinese white pear ‘Xiang Mian Li’
Autor:
Chen Zhengfeng, Liu Chunyan, Qi Yongjie, Qin Gaihua, Yi Xingkai, Pan Haifa, Bo Li, Zhang Xiaoling, Gao Zhenghui, Zhang Jinyun, Xu Yiliu
Publikováno v:
Indian Journal of Horticulture. 77:56
Pear is an economically important fruit worldwide. We recently reported a crispy texture pear cultivar ‘Xiang Mian Li’ (XML) with intense aroma as a good candidate for Chinese white pear breeding. Chinese white pears usually have faint odor, thus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.