Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Yi, Ruo‐Kun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yi RK; Department of Food Science and Nutrition, Pusan National University, Busan 609-735, Korea., Song JL; Department of Food Science and Nutrition, Pusan National University, Busan 609-735, Korea ; Kimchi Research Institute, Pusan National University, Busan 609-735, Korea., Lim YI; Department of Food and Nutrition, Sungshin Women's University, Seoul 142-732, Korea., Kim YK; TaeMyeongCheong Co., Gyeonggi 476-205, Korea., Park KY; Department of Food Science and Nutrition, Pusan National University, Busan 609-735, Korea ; Kimchi Research Institute, Pusan National University, Busan 609-735, Korea.
Publikováno v:
Preventive nutrition and food science [Prev Nutr Food Sci] 2015 Mar; Vol. 20 (1), pp. 52-9. Date of Electronic Publication: 2015 Mar 31.