Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Yetiman, Ahmet E."'
Autor:
Yetiman, Ahmet E., Keskin, Abdullah, Darendeli, Büşra Nur, Kotil, Seyfullah Enes, Ortakci, Fatih, Dogan, Mahmut
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Autor:
Yetiman, Ahmet E., Kesmen, Zülal
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 July 2015 204:9-16
Autor:
Erol, Ismail, Kotil, Seyfullah Enes, Fidan, Ozkan, Yetiman, Ahmet E., Durdagi, Serdar, Ortakci, Fatih
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Feb2023, Vol. 15 Issue 1, p17-29, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yetiman, Ahmet E., Keskin, Abdullah, Darendeli, Büşra Nur, Kotil, Seyfullah Enes, Ortakci, Fatih, Dogan, Mahmut
Publikováno v:
Food Bioscience; April 2022, Vol. 46 Issue: 1
Autor:
Burhanettin Çetin, N. Kacmaz, Ali Çağlar Güllüce, Zülal Kesmen, Ahmet Adiguzel, Hasan Yetim, F. Sahin, Ae Yetiman, Osman Sagdic
WOS: 000300541000024
PubMed ID: 22209604
In this study, the culture-dependent and culture-independent molecular methods were used for the identification of lactic acid bacteria (LAB) in sucuk a Turkish fermented dry sausage. On the one hand
PubMed ID: 22209604
In this study, the culture-dependent and culture-independent molecular methods were used for the identification of lactic acid bacteria (LAB) in sucuk a Turkish fermented dry sausage. On the one hand
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::480fa4dd9c34474f6295fbb9b0f7568e
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/a7367e49-9553-4aab-9ea4-6e2ab19101c8/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/a7367e49-9553-4aab-9ea4-6e2ab19101c8/oai