Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Yetek İ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000396492400004
In this study, seasonal variations of fatty acid amounts in muscle tissues of Capoeta caelestis were investigated. We have found that the omega 3 contents of C. caelestis in spring, summer, autumn and winter were 17.43%, 15.
In this study, seasonal variations of fatty acid amounts in muscle tissues of Capoeta caelestis were investigated. We have found that the omega 3 contents of C. caelestis in spring, summer, autumn and winter were 17.43%, 15.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4611::4013fa803e6ba35d7159dde9f0a720db
https://hdl.handle.net/20.500.12438/3931
https://hdl.handle.net/20.500.12438/3931
In this study, after the 30 days of boron exposure, the boron bioaccumulation, the catalase (CAT), carbonic anhydrase (CA) and glucose-6-phosphate dehydrogenase (G6PD) activities and a lipid peroxidation product called malondialdehyde (MDA) levels in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4611::fdec86fc235c62766bdba483c87b90ef
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7114
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7114
In this study, seasonal variations of fatty acid amounts in muscle tissues of Capoeta caelestis were investigated. We have found that the ?3 contents of C. caelestis in spring, summer, autumn and winter were 17.43%, 15.29%, 17.54%, 13.63% in female a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4611::af1a0e7c3c73ac0de10a37345d1dda5b
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7220
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7220
In this study, the changes of superoxide dismutase (SOD) and catalase (CAT) activities and malondialdehyde (MDA) levels in brain, muscle, liver and gill tissues of Cyprinus carpio was determined by addition of 0.5 mg/l cyanide into the environment of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4611::6647c653bde46fd3299b681750321f7a
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7693
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7693
In this study, the total lipid, total protein and fatty acid compositions of Capoetaangorae were investigated. Total lipid content ratios (as wet weight) were found to be as 1.44% in spring, 6.41% in summer, 4.25% in autumn and 4.29% in winter. Total
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4611::c775bfea4b447434553cfb34b1d76daa
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7795
https://hdl.handle.net/20.500.12438/7795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.