Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Yesudasu, Vasimalla"'
Autor:
Nasih Hma Salah, Baljinder Kaur, Hogr M. Rasul, Yesudasu Vasimalla, Chella Santhosh, Ramachandran Balaji, S. R. Srither, Santosh Kumar
Publikováno v:
IEEE Open Journal of Nanotechnology, Vol 5, Pp 98-106 (2024)
Food safety assurance is crucial, particularly in identifying prohibited colors like brilliant blue (BB) that may pose significant health risks when used in food products. Surface plasmon resonance (SPR) biosensors provide a reliable, label-free meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/595b13147fb7432fad1c960d6cca26bb
Autor:
Yesudasu Vasimalla, Nasih Hma Salah, Baljinder Kaur, Hogr M. Rasul, Chella Santhosh, Ramachandran Balaji, S.R. Srither, Santosh Kumar
Publikováno v:
IEEE Open Journal of Nanotechnology, Vol 5, Pp 80-88 (2024)
Zinc nitrate, a toxic substance usually found in industrial waste and agricultural residues, poses a serious threat to the aquaculture industry due to the poor water quality and harmful aquatic life. Effective monitoring of zinc nitrate contamination
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20daea6c5526435f84939ecea5be7b2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yesudasu, Vasimalla1 (AUTHOR), Pradhan, Himansu Shekhar2 (AUTHOR), Pandya, Rahul Jashvantbhai3 (AUTHOR), Thiyaneswaran, B.4 (AUTHOR), Vanaja, S.5 (AUTHOR), Hossain, Md. Amzad6 (AUTHOR) mahossain.eee@gmail.com, Rashed, Ahmed Nabih Zaki7,8 (AUTHOR) ahmed_733@yahoo.com
Publikováno v:
Plasmonics. Feb2024, Vol. 19 Issue 1, p167-178. 12p.
Autor:
Yesudasu, Vasimalla, Singh, Lokendra, Pradhan, Himansu Shekhar, Kumar, Roshan, Belwal, Pravesh
Publikováno v:
In Hybrid Advances December 2022 1
Publikováno v:
In Heliyon March 2021 7(3)
Autor:
Yesudasu, Vasimalla, Neelaveni, P., Bhuvaneswari, B., Mukesh, S., Ramkumar, G., Kannagi, L., Karpagam, M., Subha, T. D., Rashed, Ahmed Nabih Zaki, Ferdous, A. H. M. Iftekharul, Hossain, Md.Amzad
Publikováno v:
Plasmonics; Aug2024, Vol. 19 Issue 4, p2129-2139, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yesudasu Vasimalla, Lokendra Singh
Publikováno v:
IEEE Transactions on NanoBioscience. 22:365-374
Nowadays, Food additives and preservatives have become a hot topic especially formalin, which is a chemical substance used to preserve food. Chronic cancer is caused by swallowing the formalin-contaminated food on a regular basis. As a result, detect