Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Yersinia enterocolitica 4/O:3"'
Autor:
Nevijo Zdolec, Marta Kiš, Dean Jankuloski, Katerina Blagoevska, Snježana Kazazić, Marina Pavlak, Bojan Blagojević, Dragan Antić, Maria Fredriksson-Ahomaa, Valerij Pažin
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1459 (2022)
Yersinia enterocolitica is one of the priority biological hazards in pork inspection. Persistence of the pathogen, including strains resistant to antimicrobials, should be evaluated in pigs from different housing systems for risk ranking of farms. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1ee52172f724374a4e68e9dd1b0a559
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisabetta Delibato, Federico Capuano, Maria Aponte, Daniela Cristiano, Yolande Therese Rose Proroga, Kurt Houf, Nicoletta Murru, Maria Francesca Peruzy
Publikováno v:
Food Microbiology. 92:103593
Conventional methods for Yersinia enterocolitica detection in food samples are generally considered inadequate. Problems arise from the presence of the so-called “background flora”, coupled to the low contamination level of the pathogen. Since, d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.