Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Yerbulekova M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mukhametov A; Department of Technology and Safety of Food Products, Kazakh National Agrarian Research University, Almaty, Kazakhstan., Mamayeva L; Department of Technology and Safety of Food Products, Kazakh National Agrarian Research University, Almaty, Kazakhstan., Kazhymurat A; Department of Technology and Safety of Food Products, Kazakh National Agrarian Research University, Almaty, Kazakhstan., Akhlan T; Department of Technology and Safety of Food Products, Kazakh National Agrarian Research University, Almaty, Kazakhstan., Yerbulekova M; Department of Technology and Safety of Food Products, Kazakh National Agrarian Research University, Almaty, Kazakhstan.
Publikováno v:
Food chemistry: X [Food Chem X] 2022 Jul 08; Vol. 17, pp. 100386. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 08 (Print Publication: 2023).