Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Yemiş, Oktay"'
Autor:
Kelany, Mohamed A., Rashwan, Ahmed K., Kabil, Doaa I., Abdelshafy, Asem M., Osman, Ahmed I., El-Seedi, Hesham R., Yemis, Oktay
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 December 2024 222 Part 1
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Autor:
Yıldız, Semanur1,2, Yemiş, Oktay1,2 oktayyemis@sakarya.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 1, p160-178. 19p.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2023 337
Publikováno v:
In Food Control October 2022 140
Autor:
Karabulut, Gulsah, Yemiş, Oktay
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2022 375
Autor:
Kelany, Mohamed1,2,3 (AUTHOR), Yemiş, Oktay2,3 (AUTHOR) oktayyemis@sakarya.edu.tr
Publikováno v:
Molecules. Jan2023, Vol. 28 Issue 1, p209. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Öztürk, Aysun, Steingass, Christof B., Schweiggert, Ralf, Carle, Reinhold, Yemiş, Oktay, Erşan, Sevcan
Phenolic compounds from two black chokeberry cultivars 'Viking' and 'Nero' grown in Turkey were analyzed by high performance liquid chromatography-diode array detection-electrospray ionization-multistage mass spectrometry (HPLC-DAD-ESI-MSn). In the f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f1ca1091c0739666e25db388f627f8cb