Zobrazeno 1 - 10
of 2 061
pro vyhledávání: '"Yellow tomato"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soumaya Abidi, Alessio Vincenzo Tallarita, Eugenio Cozzolino, Vasile Stoleru, Otilia Cristina Murariu, Amina Abidi, Roberto Maiello, Vincenzo Cenvinzo, Pasquale Lombardi, Antonio Cuciniello, Lamia Hamrouni, Gianluca Caruso, Rafik Balti
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 8, p 876 (2024)
Recent agricultural research has prioritized the development of environmentally friendly management strategies to ensure food security, among which the application of biostimulants such as brown algae extracts, arbuscular mycorrhizal fungi (AMF), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c7066a2805a4276856979767a7188ba
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 December 2022 306
Publikováno v:
ライフデザイン学研究 = Journal of Human Life Design. 16:181-195
Autor:
Añibarro-Ortega, Mikel, Pinela, José, Barros, Lillian, Carvalho, Ana Maria, Ferreira, Isabel C.F.R.
The health benefits of tomato (Solanum lycopersicum L.) are unquestionable. It is a key component of the Mediterranean diet rich in vitamins and antioxidants able to protect against degenerative diseases associated to oxidative stress and inflammatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::606c6b49cb5096a607583b0d366f8993
http://hdl.handle.net/10198/27911
http://hdl.handle.net/10198/27911
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In the last few years considerable interest is growing for high food quality, both for organoleptic and nutritional aspects. As for tomatoes, the yellow fruit varieties are conquering the consumer markets in many Mediterranean countries. Among the gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02e4fba0bb4a584e4cb3a2dc6a7b4d80
https://hdl.handle.net/11588/900597
https://hdl.handle.net/11588/900597
Publikováno v:
Genetics and Molecular Biology, Vol 22, Iss 1, Pp 101-104 (1999)
A naturally occurring yellow tomato fruit mutant cv. Santa Clara was reciprocally crossed with the red wild type, after which F1 plants were self pollinated or backcrossed with both parents. Plants from F1 generations produced all fruits with a homog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40abd6487460492a9fe2c672b34c7d7e
Autor:
MacGillivray, John H.
Publikováno v:
Die Gartenbauwissenschaft, 1933 Jan 01. 8(2), 322-327.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24135382