Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Yellow peas"'
Autor:
Adriano Patriarca, Fabio Sciubba, Alberta Tomassini, Ottavia Giampaoli, Michele De Rosa, Federico Marini, Walter Aureli, Alfredo Miccheli, Elisa Brasili
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 6, p 855 (2024)
The yellow pea (Pisum sativum L. ‘Eso’, sin. Lathyrus oleracaeus Lam.(YP)) is an annual herbaceous plant that belongs to the Fabaceae family. Peas, along with other legumes, are an excellent source of proteins and essential amino acids; the yello
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/774a66b79b48432e96e60f76e98812b4
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 659 (2024)
This study focused on evaluating the potential of the natural fermentation of pea flour to improve the release of antioxidant compounds. Preliminary fermentations of 36.4% w/w flour dispersions were performed in tubes under different conditions (24 a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a931a5f251c40f6be567520d335fe78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Beatriz, Petrusan, Janos-Istvan, Zdravkovic, Milena, Smetana, Sergiy, Pleissner, Daniel, Krenz, Lina, Trettenero, Anna
The efficiency of scale is an often-mentioned barrier to more effective use of genetic diversity in farming: RADIANT will deliver knowledge and true- or full-cost accounting on the availability and capacity of smaller producing and processing units.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::772d1dafd1530cf4acfd89fce5406dca
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2208 (2021)
Despite the many benefits of pulses, their consumption is still very low in many Western countries. One approach to solving this issue is to develop attractive pulse-based foods, e.g., plant-based cheeses. This study aimed to assess the suitability o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3e84515d9d94681906f85a0156b7a84
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1401 (2021)
Spray-drying and freeze-drying can extend the shelf life and improve the transportability of high-nutritional foods such as Liluva (processing water of legumes). Nonetheless, the effects of these processes on nutrition, physiochemical properties, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a766370941244e079cb251fb4c31351f