Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Yeganehzad S."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 1, Pp 43-49 (2019)
The research features the technological challenge of producing jelly desserts by replacing gelatin by non-starch polysaccharides of plant, bacterial, and algal origin (separately or in binary mixtures) in order to overcome religious and ethical const
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d03ad65f2c68403b9264cab838e31a6e
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 90-98 (2018)
Marshmallow is a special kind of chewing souffle, prepared on the basis of sugar and gelatin, belongs to popular confectionery products. The study aims at developing a marshmallow technology with the replacement of gelatin (taking into account religi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd025b3b9f604d8db9d6f7d24dbe0c02
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 December 2021 630
Autor:
Fainerman, V.B. a, Aksenenko, E.V. b, Makievski, A.V. a, Trukhin, D.V. c, Yeganehzad, S. d, Gochev, G. e, f, Miller, R. g, ∗
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2020 106
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 May 2019 568:29-35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ASHKEZARY, M. R.1 mansour.rabieashkezary@unipa.it, YEGANEHZAD, S.2, VATANKHAH, H.3, TODARO, A.1, MAGHSOUDLOU, Y.4
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2018, Vol. 30 Issue 1, p26-36. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.