Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Yeboah, F. K."'
Publikováno v:
Bioconjugate Chemistry; January 2004, Vol. 15 Issue: 1 p27-34, 8p
Analysis of glycated proteins by mass spectrometric techniques: qualitative and quantitative aspects
Autor:
Yeboah, F. K.
Publikováno v:
Nahrung / Food; July 2001, Vol. 45 Issue: 3 p164-171, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yeboah FK; Biotechnology Research Institute, Montreal, Quebec, Canada., Yaylayan VA
Publikováno v:
Die Nahrung [Nahrung] 2001 Jun; Vol. 45 (3), pp. 164-71.
Autor:
Yeboah FK; Department of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus of McGill University, 21,111 Lakeshore Road, Ste. Anne de Bellevue, Quebec, Canada H9X 3V9., Alli I, Yaylayan VA, Konishi Y, Stefanowicz P
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2000 Jul; Vol. 48 (7), pp. 2766-74.
Autor:
Yeboah FK; Depertment of Food Science and Agricultural Chemistry, McGill University, Bellevue, Quebec, Canada., Alli I, Yaylayan VA
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 1999 Aug; Vol. 47 (8), pp. 3164-72.