Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Yeast media"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Sean M, Hartman IV, John L
Publikováno v:
Cancer & Metabolism, Vol 7, Iss 1, Pp 1-42 (2019)
Cancer & Metabolism
Cancer & Metabolism
BackgroundSaccharomyces cerevisiaerepresses respiration in the presence of adequate glucose, mimicking the Warburg effect, termed aerobic glycolysis. We conducted yeast phenomic experiments to characterize differential doxorubicin-gene interaction, i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2944d7d05e239804b7a52ff2929f9d7c
https://doi.org/10.1101/517490
https://doi.org/10.1101/517490
Yeast Phenomics: An Experimental Approach for Modeling Gene Interaction Networks that Buffer Disease
Autor:
Darryl Alan Outlaw, John L. Hartman, Richard A. White, Najaf A. Shah, Sean M. Santos, John W. Rodgers, Dehua Tian, Chandler Stisher, Jingyu Guo
Publikováno v:
Genes
Volume 6
Issue 1
Pages 24-45
Genes, Vol 6, Iss 1, Pp 24-45 (2015)
Volume 6
Issue 1
Pages 24-45
Genes, Vol 6, Iss 1, Pp 24-45 (2015)
The genome project increased appreciation of genetic complexity underlying disease phenotypes: many genes contribute each phenotype and each gene contributes multiple phenotypes. The aspiration of predicting common disease in individuals has evolved
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frane Delaš, Tibela Landeka Dragičević, Domagoj Čvek, Matea Majica, Ksenija Markov, Jadranka Frece
Growth Inhibition of Aspergillus Ochraceus ZMPBF 318 and Penicillium Expansum ZMPBF 565 by Four Essential OilsFungi produce a large variety of extracellular proteins, organic acids, and other metabolites and can adapt to several environmental conditi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7a0d84c3edf44bf3f2740b445b43e8da
https://www.bib.irb.hr/499709
https://www.bib.irb.hr/499709
Autor:
Domagoj Čvek, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Tibela Landeka Dragičević, Matea Majica, Frane Delaš
Publikováno v:
Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Volume 61
Issue 2
Volume 61
Issue 2
Fungi produce a large variety of extracellular proteins, organic acids, and other metabolites and can adapt to several environmental conditions. Mycotoxin-producing moulds of the genera Aspergillus and Penicillium are common food contaminants. One of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.