Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"Yeast biomass"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 6, p 2529 (2024)
Yeast biomass, a brewery by-product of the world’s substantial alcohol beverage industry, finds successful applications in the fodder industry and food additive production. This is attributed to its rich nutritional profile that comprises high prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0bc6c408d1d4eab80c27573de011044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sequential extraction of compounds of interest from yeast biomass assisted by pulsed electric fields
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 11 (2023)
One strategy to reduce cost and improve feasibility of waste-yeast biomass valorization is to obtain a spectrum of marketable products rather than just a single one. This study explores the potential of Pulsed Electric Fields (PEF) for the developmen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ae8aa18f5b34cda8c6dcc0795d87fc6
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 19, p 11072 (2023)
The biotechnological processing of oleaginous yeast biomass should be comprehensively managed using the zero-waste policy. This study focused on the biomass of the red yeast Rhodotorula obtained from a medium containing waste nitrogen. The cells accu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8204b1bb2d94eae93dec44cc077bcb4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chih-Ling Chang, Tsai-Hua Kao
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 55, Iss , Pp 255-262 (2019)
Brewer’s yeast biomass (BYB) is a byproduct of the beer-brewing process. This study explored the inhibition effect of BYB on obesity using an animal model. The prenylflavonoid and hop bitter acid contents of BYB were also evaluated to identify poss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79bc030d5dcd4290abbae97a8fa13436
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iuliana Diana Bărbulescu, Mihaela Violeta Ghica, Mihaela Begea, Mădălina Georgiana Albu Kaya, Răzvan Ionuț Teodorescu, Lăcrămioara Popa, Simona Ioana Mărculescu, Alexandru Ionuț Cîrîc, Corina Dumitrache, Dumitru Lupuliasa, Florentina Matei, Cristina-Elena Dinu-Pîrvu
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 12, p 1237 (2021)
Yeast (including brewing yeast) and yeast-based preparations derived from bioprocesses or agroindustrial byproducts represent valuable feed additives and ingredients for ruminants. The optimization of brewing yeast biotechnological processing through
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b0c43330eec4e2dae089a70ba2e53a1