Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Yeast β-glucan"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 95-102 (2024)
Yeast β-glucan was a multifunctional polysaccharide, but it was insoluble in water and present particles. To broaden its applicability, the yeast β-glucan nanoparticles were prepared by ball milling pulverization using yeast cells of Saccharomyces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96ebd152321c4da295fc9f34afd8af12
Publikováno v:
Journal of Nanobiotechnology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Treatment for inflammatory bowel disease (IBD) is challenging since current anti-inflammatory and immunosuppressive therapies do not address the underlying causes of the illness, which include increased levels of reactive oxygen species (ROS
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebe79b65e20d43178cb385b52cc5bea2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 24, p 8066 (2023)
β-glucans are widely known for their biological activities. However, the choice of extraction method can significantly influence their structural characteristics, thereby potentially impacting their biological functions. In this paper, three fractio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d4c2f03af04f448d6af55269010cc4