Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Yazici, Fehmi"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science July 2021 24
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 1, Pp 79-87 (2020)
Cayenne peppers (Capsicum annuum L.) were incorporated to ayran aiming to obtain a health promoting ayran with different flavour. The effects on the physico-chemical characteristics, antioxidant and phenolic capacity, counts of Streptococcus, Lactoba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffed768bb9ee4492b77d9433f3dad0ac
Publikováno v:
Indian Journal of Biochemistry & Biophysics. Jul2022, Vol. 59 Issue 7, p741-750. 10p.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2018 41:466-474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2014 143:367-370