Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Yaxian Guo"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1511 (2024)
Unsaturated fat replacement should be used to reduce the use of saturated fat and trans fatty acids in the diet. In this study, pea protein micro-gels (PPMs) with different structures were prepared by microparticulation at pH 4.0–7.0 and named as P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb0602984f64f94814773f0431a240e
Autor:
Chanchan Sun, Man Zhang, Xirui Zhang, Zikun Li, Yaxian Guo, Hongjun He, Bin Liang, Xiulian Li, Changjian Ji
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 127:38-48
Publikováno v:
Journal of Electromagnetic Waves and Applications. 34:275-300
In the last five years or so, there has been a great interest in RF OAM to address the contradiction between the lack of wireless spectrum resources and the continually growing demands of the bandw...
Publikováno v:
Engineered Science.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yingrui, Liang, Yaxian, Guo, Xinyuan, Yi †, Xianfang, Zeng †, Longxiang, Peng ‡, Qingshan, Zeng ‡
Publikováno v:
In International Journal for Parasitology 1983 13(6):531-538