Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Yarmolinsky, David"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Flayer, Cameron H., Kernin, Isabela J., Matatia, Peri R., Zeng, Xiangsunze, Yarmolinsky, David A., Han, Cai, Naik, Parth R., Buttaci, Dean R., Aderhold, Pamela A., Camire, Ryan B., Zhu, Xueping, Tirard, Alice J., McGuire, John T., Smith, Neal P., McKimmie, Clive S., McAlpine, Cameron S., Swirski, Filip K., Woolf, Clifford J., Villani, Alexandra-Chloe, Sokol, Caroline L.
Publikováno v:
Nature; Oct2024, Vol. 634 Issue 8033, p440-446, 7p
Autor:
Yarmolinsky, David A., Peng, Yueqing, Pogorzala, Leah A., Rutlin, Michael, Hoon, Mark A., Zuker, Charles S.
Publikováno v:
In Neuron 7 December 2016 92(5):1079-1092
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chandrashekar, Jayaram, Yarmolinsky, David, von Buchholtz, Lars, Oka, Yuki, Sly, William, Ryba, Nicholas J. P., Zuker, Charles S.
Publikováno v:
Science, 2009 Oct . 326(5951), 443-445.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40328704
Publikováno v:
In Cell 2009 139(2):234-244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yarmolinsky, David
Carbonation, or the presence of carbon dioxide (CO2) dissolved in solution, is a commonly encountered feature of beverages in the contemporary human diet. While the popularity of carbonation may be attributed to its distinct sensory qualities, the sp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.