Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Yardim, Ö"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shulman, G. E., Victor Nikolsky, Yunev, O. A., Yuneva, T. V., Shchepkina, A. M., Bat, L., Kideys, A., Seyhan, K., Kaya, Y., Sezgin, M., Yardim, Ö
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Volume: 5, Issue: 2 85-87
Journal of Applied Biological Sciences
Volume: 5, Issue: 2 85-87
Journal of Applied Biological Sciences
Recent data on the fat content and abundance of sprat and anchovies are considered here along with data related to sea temperatures and phytoplankton biomass. Findings showed that significant changes in fish conditions were strongly related to enviro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dfebf0fd205c66c63588e521204d728b
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79960515908&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79960515908&partnerID=MN8TOARS