Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Yapo AE"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yapo AE; Department of Food Science and Technology, Université Nangui Abrogoua , Abidjan, Côte d'Ivoire.; Department Research and Development, Centre Suisse De Recherches Scientifiques En Côte d'Ivoire (CSRS) , Abidjan, Côte d'Ivoire., Strub C; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Montpellier SupAgro, Univ d'Avignon, Univ De La Réunion , Montpellier, France., Durand N; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Montpellier SupAgro, Univ d'Avignon, Univ De La Réunion , Montpellier, France.; CIRAD, UMR Qualisud , Montpellier, France., Ahoua ARC; Department Research and Development, Centre Suisse De Recherches Scientifiques En Côte d'Ivoire (CSRS) , Abidjan, Côte d'Ivoire., Schorr-Galindo S; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Montpellier SupAgro, Univ d'Avignon, Univ De La Réunion , Montpellier, France., Bonfoh B; Department Research and Development, Centre Suisse De Recherches Scientifiques En Côte d'Ivoire (CSRS) , Abidjan, Côte d'Ivoire., Fontana A; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Montpellier SupAgro, Univ d'Avignon, Univ De La Réunion , Montpellier, France., Koussémon M; Department of Food Science and Technology, Université Nangui Abrogoua , Abidjan, Côte d'Ivoire.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2020 Sep; Vol. 37 (9), pp. 1564-1578. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 24.