Zobrazeno 1 - 10
of 458
pro vyhledávání: '"Yao Sui"'
Autor:
Ma, Yue-Yu, Pu, Gui, Liu, Hua-Yin, Yao, Sui, Kong, Guang-Hui, Wu, Yu-Ping, Li, Yin-Ke, Wang, Wei-Guang, Zhou, Min, Hu, Qiu-Fen, Yang, Feng-Xian
Publikováno v:
In Pesticide Biochemistry and Physiology March 2024 200
Autor:
Gui-Li Huang, Tian-Tian Liu, Xiao-Mei Mao, Xin-Yao Quan, Si-Yao Sui, Jia-Jia Ma, Ling-Xiang Sun, Hao-Cong Li, Qian-Shuo Shao, Yu-Ning Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100886- (2023)
Loquat fruits are among the most popular Chinese fruits because of their unique taste and aroma. The quality profiles of these fruits during 18 days of shelf-life at 20 °C were elucidated by headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry (HS
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efb002e3ab314426bb9fed21417b78e2
Autor:
Liqiang He, Yao Sui, Yanru Che, Huixian Wang, Khalid Y. Rashid, Sylvie Cloutier, Frank M. You
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
IntroductionFlax (Linum usitatissimum L.) is an economically important crop due to its oil and fiber. However, it is prone to various diseases, including pasmo caused by the fungus Septoria linicola.MethodsIn this study, we conducted field evaluation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a7653d123b7445f8a140d7e7654ddf2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao, Sui1,2 (AUTHOR), Wu, Yi-Qin2 (AUTHOR), Pu, Gui1 (AUTHOR), Xiong, Rui-Feng1 (AUTHOR), Ma, Yue-Yu1 (AUTHOR), Ma, Xiao-Wei2 (AUTHOR), Xiong, Wen2 (AUTHOR), Li, Yin-Ke1 (AUTHOR), Min, Zhou1 (AUTHOR), Wang, Wei-Guang1 (AUTHOR), Hu, Qiu-Fen1 (AUTHOR) huqf_tg@163.com, Li, Yong2 (AUTHOR) jszxtg@163.com
Publikováno v:
Chemistry of Natural Compounds. Nov2023, Vol. 59 Issue 6, p1079-1083. 5p.
Publikováno v:
BMC Ophthalmology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background To evaluate the effects of 0.02% and 0.01% atropine eye drops on ocular and corneal astigmatism over 2 years. Methods A prospective clinic-controlled trail. The cohort study assessed 400 myopic children and divided them into three
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88e66fc4393a499a83c943b4801d3495
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Rice (Oryza sativa L.) is one of the important staple foods for human consumption and livestock use. As a complex quality trait, free amino acid (FAA) content in rice is of nutritional importance. To dissect the genetic mechanism of FAA level, five a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7343e63e476e4090af0b3fffd4b588da
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 16, p 2970 (2023)
Rice (Oryza sativa L.) is a globally important food source providing carbohydrates, amino acids, and dietary fiber for humans and livestock. The branched-chain amino acid (BCAA) level is a complex trait related to the nutrient quality of rice. Howeve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a7a618bad614d7eba785fb1b9bfc129