Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Yao PL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kang ZL; School of Tourism and Cuisine, Industrial Engineering Center for Huaiyang Cuisin of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou, China.; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang, China.; Key Laboratory of Chinese Cuisine Intangible Cultural Heritage Technology Inheritance, Ministry of Culture and Tourism, Yangzhou, China., Yao PL; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang, China., Xie JJ; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang, China., Li YP; Shangqiu Academy of Agricultural and Forestry Sciences, Shangqiu, China., Ma HJ; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang, China.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Aug 15; Vol. 104 (10), pp. 5944-5954. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 19.
Autor:
Wang A; AmplifyBio, West Jefferson, OH, USA., Gupta A; Battelle Memorial Institute, Columbus, OH, USA., Grimm MD; AmplifyBio, West Jefferson, OH, USA., Pressburger DT; Battelle Memorial Institute, Columbus, OH, USA., Sparrow BR; Battelle Memorial Institute, Columbus, OH, USA., Richey JS; Battelle Memorial Institute, Columbus, OH, USA., Shaw JR; Battelle Memorial Institute, Columbus, OH, USA., Elsass KE; AmplifyBio, West Jefferson, OH, USA., Roberts GK; Division of Translational Toxicology, National Institute of Environmental Health Sciences of the U.S., Research Triangle Park, NC, USA., Yao PL; Division of Translational Toxicology, National Institute of Environmental Health Sciences of the U.S., Research Triangle Park, NC, USA., Stout MD; Division of Translational Toxicology, National Institute of Environmental Health Sciences of the U.S., Research Triangle Park, NC, USA., Ellis BJ; EMSL Analytical Inc., Cinnaminson, NJ, USA., Ray RL; EMSL Analytical Inc., Cinnaminson, NJ, USA.
Publikováno v:
Inhalation toxicology [Inhal Toxicol] 2023 Jan-Dec; Vol. 35 (7-8), pp. 214-229.